Τρίκαλα - Λαμία 1-1 σε φιλικό (φωτο)


Παρουσία 1500 και πλέον φιλάθλων που αψήφησαν την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε και προσήλθαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων ο ΠΑΣ Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 απέναντι στον ΑΟΤ
Το 0-1 έγινε στο 31΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερτζίνιο έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χιώτη.
Ενώ στο 47΄σημειώθηκε το 1-1 με κεφαλιά του Κουσκουνά ύστερα από γύρισμα του Γκμπαλέ.
Οι παίκτες των Τρικάλων είχαν κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ αλλά βρήκαν απέναντι τους έναν πολύ καλό Ρίζο που είπε όχι στις προσπάθειές τους.

Ο διαιτητής στο 30΄ διέκοψε το παιχνίδι για να δροσιστούν οι παίκτες με τον καιρό να παίζει τα δικά του παιχνίδια με καύσωνα και βροχή. 
Στο 44΄άλλη μια μικρή διακοπή αυτή τη φορά λόγω διαμαρτυριών του Σούλη Παπαδόπουλου προς τους διαιτητές. Ο Γρατσάνης τελικά απέβαλλε τον προπονητή της Λαμίας από τον αγωνιστικό χώρο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Βαγγέλης  Γρατσάνης με βοηθούς τους Νταλούκα και Μανασής και 4ο τον Χρήστο Μανούρα

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
Α.Ο.Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Χιώτης (78΄Σικαλιάς), Λαμπάκης (80΄Κωνσταντινίδης), Νιάρος (80΄Παπαργυρίου), Ρεπετσάς (81΄Παπαπαναγιώτου), Ζώνας (75΄Κουμπαρούλης), Μουμίν (51΄Ριζογιάννης), Δουκάκης (69΄Μακρίδης), Στεφάνοβιτς (77΄Βαγγελή), Κουσκουνάς (86΄Τοπτίδης), Γκονζάλες (81΄Χαροντάκης), Εγκμπαλέ (65΄Αρσενίεβιτς).

ΠΑΣ Λαμία 1964 (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τζόκιτς (55΄Τόσκας), Σερτζίνιο (46΄Καραλής), Ενκουέμ, Κοτσώνης, Κοντέων (55΄Νατσιόπουλος - 90΄Παπαευθυμίου), Καραγιάννης (55΄Καλλέργης), Νεόφυτος (61΄Θαναηλάκης), Τριανταφυλλάκος (55΄Τσαμούρης), Τσόπελας (61΄Καλαϊτζίδης - 76΄Τσιλούλης).

Αύριο Δευτέρα (7/9) η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου θα πραγματοποιήσει το ρεπό της και να επανέρχεται στις προπονήσεις την Τρίτη το απόγευμα.



































































Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από τους διαχειριστές