Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στο Μακροχώρι ο ΠΑΣ Λαμία (φωτο)



Πρώτη παραμένει η ομάδα της Λαμίας παρά την ήττα της στο Μακροχώρι από την τοπική ομάδα με σκορ 1-0 στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ. Όμως δεν εκμεταλλεύτηκε καμία. Και σαν να μην έφτανε αυτό η Ένωση Αποστόλου Παύλου στο 70΄ από το πουθενά πέτυχε ένα γκολ με τον Αντ. Ηλιάδη μετά από λάθος αντίδραση του τερματοφύλακα Φιρινίδη.
Ο γκολκίπερ της Λαμίας μετά το τέλος του παιχνιδιού ζήτησε δημόσια συγγνώμη από όλους, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του. Ενώ ο προπονητής Τίμος Καβακάς δήλωσε: Το σημερινό ματς ήταν μαγική εικόνα για μας. Είχαμε τις ευκαιρίες να το κερδίσουμε αλλά τελικά το κέρδισε ο αντίπαλος χωρίς να μας κάνει φάσεις. Νομίζω ότι μας αδικεί κατάφωρα το αποτέλεσμα. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η Λαμία. Χάσαμε από ένα προσωπικό λάθος. Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτά έχει όμως το ποδόσφαιρο. Παραμένουμε πρώτοι και πλέον βλέπουμε το επόμενο ματς με την Αγιά στο γήπεδό μας. Νομίζω ότι η αναγκαστική απώλεια του Γόγολου μας επηρέασε αφού χάσαμε την ηρεμία μας στην αμυντική μας γραμμή
Μετά το τέλος της αναμέτρησης σημειώθηκαν επεισόδια στις κερκίδες του γηπέδου του Μακροχωρίου μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων. Θύμα αυτών ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 Γιώργος Ζαγκανάς ο οποίος δέχθηκε αρκετά χτυπήματα και κατήγγειλε την απουσία αστυνομικής δύναμης στις κερκίδες του γηπέδου. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος καταδικάζει τέτοιες ενέργειες που αμαυρώνουν το άθλημα και το γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω. 
Διαιτητές της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Λάζαρη και Μηναδάκη από την Καβάλα
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Σταματέλος, Συμεωνίδης, Μαυριδόγλου, Τζεϊρανίδης, Σαλέπης, Ελευθεριάδης, Αντ. Ηλιάδης (93' Αργυρόπουλος), Πγιέτρα (64' Μαλέσιος), Καφές (64' Βούλγαρης), Τσακαλίδης, Γεωργίου.
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Τίμος Καβακάς): Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Θωμόπουλος, Μκρτσιάν, Γόγολος (46' λ.τρ. Παπαδήμας), Αντωνόπουλος, Ευσταθίου, Μπαλής (68' Κιπτίου), Κόλεφ, Μοκάκε, Διαμαντίδης (68' Λεμά).















Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από τους διαχειριστές