Κ19: Νίκη για τους Νέους απέναντι στην Καρδίτσα (80 φωτο)

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Γ΄ Γύρου του Πρωταθλήματος Νέων Footabll League ΟΠΑΠ 2014-2015 η ομάδα Νέων του ΠΑΣ Λαμία επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκορ 1-0 το πρωί του Σαββάτου 7/3 στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου.
Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ευτύχησαν να προηγηθούν σχετικά νωρίς στο σκορ στο 12΄ με κεφαλιά του Στόγια μετά από εκτέλεση φάουλ του Νασιακόπουλου και κεφαλιά πάσα του Κοντογεώργου και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να πετύχουν κι άλλα τέρματα χωρίς ωστόσο να το κατορθώσουν. 



Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μεριά δεν απείλησαν ιδιαίτερα, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν την εστία, του Πανέτσου, με εξαίρεση μια φάση στο τέλος του παιχνιδιού όπου ο τερματοφύλακας Γεωργαντζάς,  που είχε προωθηθεί για μια στημένη φάση πήρε την κεφαλιά αλλά την έστειλε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πανέτσου.
Ενώ στο 90΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χρυσαφόπουλος για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον αντίπαλό του.
Πολύ καλός ο διαιτητής της αναμέτρησης Δημήτρης Κουφογιάννης του Συνδέσμου Φωκίδας  με βοηθούς τους Παναγιώτη Ανδρεόπουλο και τον Γιώργο Βαρζακάνο του ίδιου Συνδέσμου.
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ Λαμία (Ν. Αναστασίου-Θ. Αργύρης): Πανέτσος, Τσάκαλος, Ζάχαρης (80΄ Σιταράς), Στόγια, Κηρολίβανος, Αντωνίου, Χρυσαφόπουλος, Κασούμης, Κοντογεώργος (73΄ Τσαλιαγκός), Νασιακόπουλος (64΄ Καπελλαρής), Μιχαήλ (93΄ Μόσχος Ν).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Δ. Δρόσος): Γεωργαντζάς, Ριζογιάννης, Γεωργίου (82΄Χαντζής), Καραγεώργος, Ξανθόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Τζερτζελάς (73΄ Μπλέτσας), Κόντος (56΄ Φακίτσας), Παπαδημητρόπουλος, Καλλιώρας (65΄ Παγουρτζής), Τσέλιος (63΄ Ξέρας).

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
ΛΑΡΙΣΑ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005                                          0-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ      2-1
ΛΑΜΙΑ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                       1-0

Η βαθμολογία:
Ολυμπιακός Βόλου 24
Ηρακλής Ψαχνών         23
Τύρναβος 2005 21
ΠΑΣ Λαμία 17
ΑΕΛ 17
Αναγέννηση Καρδίτσας 7

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:


































































Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από τους διαχειριστές