ΠΑΣ Λαμία - Ζάκυνθος 2-1 (130 φωτο)


Μπροστά σε 500 πραγματικά ηρωικούς φιλάθλους η Λαμία σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλό της νίκησε το απόγευμα στο ΔΑΚ κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες τη Ζάκυνθο με σκορ 2-1 και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. 
Στο 14' έγινε το 1-0 για την Λαμία μετά από σέντρα του Νεόφυτου, αυτογκόλ από τον Αποστόλου που πήγε να διώξει μπροστά από τον Α.Καμαρά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακά του.


Στο 51' κόρνερ του Πέρεθ η μπάλα θα περάσει από όλους, και ο Ρεπετσάς με καταπληκτικό γυριστό σουτ έκανε 2-0 για την Λαμία.
Στο 66’ λάθος του Μπλάζιτς από σουτ του Λέκκα έξω από την περιοχή, έφυγε η μπάλα από τον τερματοφύλακα της Λαμίας και κατέληξε στα δίχτυα του για το 2-1.
Η Λαμία είχε και δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος με τους Φατιόν στο 5’ και Ντελέκο στο 31’ μετά και από απόκρουση του Ξενοδοχώβ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Γρατσάνης  του Συνδέσμου Τρικάλων με βοηθούς τους Παναγιώτη Αργυρό του Συνδέσμου Αθήνας και Νταλούκα Θεόδωρο του Συνδέσμου Τρικάλων. 4ος διαιτητής ο Σήφης Σφακιανάκης από το Σύνδεσμο Αθηνών.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ Λαμία (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης , Φατιόν, Πέρεζ, Κωστόπουλος, Ομπράντοβιτς, (82΄Νικλητσιώτης), Ρεπετσάς, Ντελέκος (40’ λ.τρ. Αντωνόπουλος), Νεόφυτος, Καμαρά Ανρί (89΄ Σωτηράκος), Κακαράς

Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχωβ, Καλλιβωκάς, Νόνης, Μπλέτσας (46’Στασινόπουλος), Τσόπελας, Λέκκας (73’ Πιτταράς), Ευθυμιάδης (58’ Παπαδημητρίου), Καμπούρης, Αποστόλου, Κρολ, Πλαβούκος.

Δείτε όλη την εξέλιξη του αγώνα μέσω του LIVE SCORE
http://www.lamia1964.gr/p/livescore.html

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την σημερινή αναμέτρηση:























































































































Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από τους διαχειριστές