Συνάντηση του Δ.Σ. του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στη Περιφέρεια Στερεάς

Όπως είχε ανακοινωθεί πρόσφατα, πρόθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 είναι η συνάντησή του με τους φορείς της περιοχής προκειμένου να τεθούν οι βάσεις της συνεργασίας για την στήριξη και την ανάπτυξη του αθλητισμού.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της ΠΑΕ με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη και τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Θύμιο Καραΐσκο και κ. Ηλία Σανίδα οι οποίοι αποδέχθηκαν αμέσως το αίτημα της ΠΑΕ για επαφή και συνάντηση μαζί τους, τονίζοντας μάλιστα πως η πόρτα της Περιφέρειας θα είναι πάντα ανοιχτή για την ομάδα και τους ανθρώπους της. 
Την ΠΑΕ Λαμία εκπροσώπησαν ο νέος Πρόεδρος κ. Γιώργος Ποντίκας, ο Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Νίκλας, το μέλος του Δ.Σ. και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κυρίτσης καθώς και τα μέλη κ. Σάκης Τσικνής και κ. Γιώργος Μοδιάτης.
Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό κλίμα με τον Πρόεδρο της Λαμίας να αναλύει τους στόχους της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο σε συνδυασμό με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ζητώντας την συμπαράσταση της Πολιτείας στο δύσκολο αυτό εγχείρημα.
Ο κ. Μπακογιάννης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα ειπώθηκαν και υποσχέθηκε η Περιφέρεια να σταθεί αρωγός, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στη σοβαρή προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος τη φετινή χρονιά να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League. Τέλος ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή αγωνιστική περίοδο με πολλές επιτυχίες.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν ελέγχου από τους διαχειριστές